Søk her

For å søke, vennligst send oss en kort epost med CV og fortell oss litt om deg og bakgrunnen din.

Om stillingen

Vi ser etter en skikkelig dataingeniør som hjelper oss både med utvikling av kule nye ting og med å holde våre systemer oppe og gå.

Vi bruker en del forskjellige teknologier i Zaui Stay, de viktigste er

  • Java  – for backenden i skytjenesten vår
  • TypeScript og Angular – for den nye versjonen av vår frontend og middleware laget som snakker med Java backenden
  • PHP – som generer frontenden i den opprinnelige versjonen av vår skysystem og som driver en del interne støtteverktøy
  • Python – som brukes som script på et par eldre Raspberry PI servere vi driver

Vår stack bygger på Linux – vi driver egne server og er på vei til en mer moderne arkitektur, dagens oppsett krever kunnskap av

  • Linux kommandolinje
  • Linux Containers (LXC)
  • OpenVPN – som vi bruker for å kunne sende koder til Raspberry PI serverne på hotellet som sender disse til de digitale låsene våre

Som devops ingeniør er det viktig å ha grunnleggende forståelse hvordan vår stack fungerer. Vi har et kjempedyktig utviklingsteam som hjelper til og tar ansvar for sin kode. Vi trenger i hovedsak hjelp med feilretting i Java delen og med optimalisering av koden for å kunne migrere til containerbaserte eller serverløse arkitektur.

VI trenger også hjelp med vedlikehold og forbedring av overvåkings- og backup systemet som tillater oss å enkelt lage nye disker til PI serverne ute hos hotellene som er avhengig av oppetid for å kunne drifte sine hotell så automatisert som mulig.

Om Zaui 

Zaui Group er en B2B-leverandør av booking- og distribusjonsteknologi til reiselivet, slik at vi sammen med våre kunder skaper de beste opplevelsene!

Gjennom digitalisering og automatisering av den tradisjonelle tilnærmingen til drift, administrasjon og distribusjon i reiselivet, forenkler vi driften, øker lønnsomheten – og løfter gjesteopplevelsen.  

Våre segmenter er:

Overnatting I Aktivitet I Opplevelser I Transport I Kultur I Destinasjoner  

Vårt Zaui-team består av engasjerte og kompetente medarbeider i Norge, Sverige, Canada og USA. Vi har en felles visjon om å utvikle skalerbar reiselivsteknologi som digitaliserer og effektivserer reiselivsvirksomheter samtidigs som kundereisen styrkes. 

Med Zaui Group sin teknologi og løsninger vil bedriftens ansatte og ledelse bruke mindre tid på slitsomme og kjedelige administrative oppgaver, og mer tid på å tilføre verdi til det som virkelig betyr noe – gjesteopplevelsen.  

I Norge har vi hovedkontor i Stavanger, samt en avdeling i Tromsø.